Rektör Alişarlı Üniversitemiz Personeliyle Buluşmayı Sürdürüyor

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Açık Kapı” projesine akademik ve idari personelimizin ilgisi devam ediyor.

Açık Kapı görüşmelerine bu hafta da devam edildi. Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen ve aracısız ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmelere katılan personellerimiz ile ortak akıl çerçevesinde üniversitemizin gelişmesi hedefleniyor.

Açık Kapı Görüşmeleri, mevcut personellerimizin yanı sıra, üniversitemiz Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olarak uzun yıllar görev yapan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Numanoğlu Akbaş da ailesiyle birlikte katıldı.

Alişarlı görüşmelere katılan personelin artan ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuk personellere tek tek teşekkür etti.

BAİBÜ akademik ve idari personeli Açık Kapı Günleri haricinde diğer günlerde de randevu alarak Rektör Alişarlı ile görüşmelerini gerçekleştirebiliyor.

Önceki İçerik“Dijital Diş Hekimliği ve Amerika’da Diş Hekimliği Eğitimi” Konulu Seminer
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’dan Bolu Teknik Bilimlerdeki Stajlarını Tamamlayan Öğrencilere Teşekkür Belgesi