Rektör Alişarlı Endonezyalı Öğrencilerin İftar Sofrasına Misafir Oldu

Üniversitemizde öğrenim gören Endonezyalı öğrencilerin iftar sofrasının konukları; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Uluslararası Öğrenciler Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Yılmaz Bacaklı oldu. İftar programında TÖMER Öğr. Gör. Mehmet Demir’in koordinasyonunda, Endonezyalı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yerel lezzetler tadıldı.

İftarın sonrasında Endonezyalı öğrencilerimizle Endonezya kültürü, Üniversitemiz, Bolu ve eğitim-öğretim süreçleri hakkında sohbetler edildi. Rektör Alişarlı kendilerini sofralarında ağırlayan ve Endonezya mutfağından örnekler sunan öğrencilere teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/xxib
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, Diş Hekimliği Fakültesi’ne Yeni Katılan Personellerin Hoş Geldiniz Törenine Katıldı
    Sonraki İçerik27-28 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Etkinlikleri Hk.