Rektör Alişarlı, Ankara Üniversitesi Mezunu Veteriner Hekimler Toplantısına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ankara Üniversitesi’nden mezun olmuş veteriner hekimlerin bir araya geldiği çevrim içi toplantıya katıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın davetiyle, 81 ilde görev yapan Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu hekimler, 4 Mart Perşembe günü saat 17.00’da çevrim içi gerçekleştirilen toplantıda buluştular.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın da katıldığı toplantıda, veteriner hekimlerin özlük hakları ve meslek çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikBolpati’den Minik Dostlarımıza Kedi Evi
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Gelişmekte Olan Ülkelerin Üniversite Sıralamasına Girdi