Prof. Laurens Patzlaff’tan Piyano Doğaçlaması

Almanya Lübeck Müzik Üniversitesi’nden Prof. Laurens Patzlaff, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde piyano eşliğinde icra ettiği doğaçlama eserlerden oluşan bir konser verdi.

Piyano doğaçlama sanatının Almanya’daki ilk uygulayıcı akademisyeni olan Prof. Patzlaff, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği müzik etkinlikleri kapsamında, Üniversitemizin konuğu oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen konserde Prof. Patzlaff’ın, dinleyicilerle interaktif olarak tasarladığı, dinleyicilerin kendisine önerdiği bir eser, melodi veya motif üzerine piyanosu eşliğinde yaptığı doğaçlama eserleri beğeniyle dinlendi.

Önceki İçerikTÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
    Sonraki İçerikBilim & Felsefe Söyleşileri “Atina Okulu Tablosunun Söyledikleri”