Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve Uluslararası Öğrenciler Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve heyeti Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Uluslararası Öğrenci Denetim Kurulu Üyesi Mohammad Zahir Joya, Afganistan Öğrenci Topluluğu kurucularından Satar Kava ve yetenekli ressam öğrencimiz Robina Momini yer aldı. Robina Momini, kendisinin yaptığı portreyi Alişarlı’ya hediye etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür eden Alişarlı, portresini çizen Momini’ye ayrıca teşekkür etti.

Önceki İçerikSağlık Bilimlerinde Kariyer Sempozyumu Hemşirelik Programı Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikMudurnu Süreyya Astarcı MYO Öğrencilerine AFAD Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi