MÜZED Uluslararası 2. İpek Yolu Müzik Konferansı, AİBÜ’de Düzenleniyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), MÜZED Uluslararası 2. İpek Yolu Müzik Konferansı’na ev sahipliği yapacak. Dünya Müzik Eğitimcileri Birliği’nin (ISME) ülkemizdeki temsilcisi olan Müzik Eğitimcileri Derneği (MÜZED) ile Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) iş birliğinde 2018’de İstanbul’da gerçekleştirilecek 33. ISME Dünya Konferansı’nın bir alt etkinliği olan konferans, 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenecek.

TÜRKSOY, Bolu Belediyesi, Bolu Bağışçılar Vakfı, Mudurnulular Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ortaklığında geniş bir etkinlik programı kapsamında düzenlenecek MÜZED Uluslararası 2. İpek Yolu Müzik Konferansı’na akademisyenler, sanatçılar ve araştırmacılar katılacak. 3 gün sürecek konferansta geniş katılımla pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

müzed

Davetiye

Program Kitapçığı

Önceki İçerikAİBÜ’de BAMER Konseri ve Halk Dansları Gösterisi…