Mudurnu’nun Yöresel Lezzetlerine Yenilerini Eklediler

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Serkan Şengül koordinatörlüğünde Mudurnu’nun tarihi konaklarında düzenledikleri yöresel lezzetler etkinliği sona erdi. Hacı Abdullahlar Konağı’nda gerçekleştirilen son etkinlikte öğrencilerimiz, Mudurnu’ya özgü yepyeni tarifler ve lezzetler hazırladılar.

    Mudurnu’nun yöresel lezzetlerini beyaz et ekleyerek hazırlayan öğrencilerimiz, etkinliğe katılan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Süreyya Astarcı MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Midilli ve ilçedeki turizm işletmelerinin yetkilileri ile akademik ve idari personelden tam not aldılar. Konuklara ikram edilen Tavuklu Tarhana Çorbası ve tavuk ekleyerek hazırladıkları geleneksel Mudurnu Salatası ile Saray Helvalı Dondurma’nın işletmelerin menülerine eklenmesine karar verildi.

     

    Önceki İçerikGeredeli Karikatür Sanatçısı Bilge, AİBÜ Gerede MYO’nun Konuğu Oldu
    Sonraki İçerikUluslararası Öğrenciler Toplanıyoruz!