Mudurnu Belediye Başkanvekili Büyükarmutçu’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Mudurnu Belediye Başkanvekili Ömer Büyükarmutçu ve Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Uslu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Ömer Büyükarmutçu, Bolu’nun geleneksel Türk evleri ile ünlü tarihi ilçesi Mudurnu’nun, doğal ve kültürel özelliklerinin korunması ve gelişmesi için verdiği tüm destek ve hizmetlerden ötürü Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti.

Ziyarette, Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nun da bulunduğu Mudurnu ilçesinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılması planlanan ortak proje, yatırım ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Alişarlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür etti.

Önceki İçerikİzzet Baysal Vakfı 2020-2021 Öğretim Yılı Burs Sonuçları
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Uluslararası Öğrenci Sayısını Artırma Çalışmalarında Bulunuyor