Milli Okçu Öğrencimiz Merve Nur’dan 2024 Paralimpik Oyunları Seçmelerinde Altın Madalya

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Milli Okçu Merve Nur Eroğlu, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 16-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 2024 Paralimpik Oyunları Sporcu Havuzu Seçme Yarışması’nda “Altın Madalya” kazandı.

2024 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Paralimpik Oyunları’na katılacak milli sporcuların seçildiği yarışmada Merve Nur, Klasik Yay Kadın Açık Kategori’de toplam 90 puanla birinci olarak Altın Madalya’nın sahibi oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, önemli organizasyonlarda elde ettiği başarılarla son yıllarda adını sıkça duyuran öğrencimizi tebrik ederek, “Merve Nur’un azmi ve çalışkanlığıyla, 2024 yılında Paris’te düzenlenecek Paralimpik Oyunları’na seçme yarışmalarında başarılı olacağına ve ülkemizi bu oyunlarda temsil etme hakkını kazanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Bizlere bu gururu yaşatan değerli öğrencimize, bundan sonra katılacağı iki seçme yarışmasında ve hazırlık çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/7vpm
    Önceki İçerikMARKA Proje Hazırlama Eğitimi Duyurusu