Kocaeli Üniversitesi SKS’den Bahar Konseri…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi’nin davetiyle Üniversitemize gelen Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türk Halk Müziği Korosu, İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde bahar konseri verdi.

AİBÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personelinin de izlediği konserde, kardeş üniversitelerin çalışanlarının bir araya gelmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi. Her yöreden türküler seslendiren koroya, davetliler zaman zaman halaylar çekerek coşkuyla eşlik ettiler. Konserde, AİBÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Burak Saygılı da Selanik türküsü söyledi. Konserin sonunda AİBÜ SKS Daire Başkanı Dursun Özcan ile Burak Saygılı tarafından Koro Şefi İsmet Ünsal’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Önceki İçerikGerede Meslek Yüksekokulu Sergisi
    Sonraki İçerik1915 Olaylarına İlişkin Ermeni İddialarına Tepkiler