İstanbul Fuar Merkezinde BAİBÜ’ye Yoğun İlgi

Ulusal ve uluslararası birçok etkinliğin düzenlendiği İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinliğinde Üniversitemizi tanıtıldı.

Türkiye’den ve dünyadan birçok etkin kurum ve kuruluş katıldığı fuarda, Üniversite tanıtımları çerçevesinde Rektörümüz Mustafa Alişarlı’nın yönlendirme ve teşvikleri ile BAİBÜ Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ve TÖMER stand açarak üniversite ve Bolu’nun avantajlarını katılımcı ve meraklılarına anlattılar. Etkinliğe Üniversitemiz adına Doç. Dr. Enver Kapağan ve TÖMER Okutmanı Ferhat İmer katıldı.

Uluslararasılaşma Çabaları İlgiyi Artırdı

Kapağan ve İmer etkinlik süresince katılımcılara Bolu ve Üniversitemizin avantajlarını anlattı. Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gören standımız hakkında bilgi veren Kapağan Üniversitemizin gençler tarafından çok merak edilen bir üniversite olduğunu belirtti. Üniversitemizin özellikle son dönemde gösterilen uluslararasılaşma çabaları sayesinde daha fazla ilgi ve merak uyandırdığını dile getiren Kapağan BAİBÜ hakkında sorulan sorulara cevap vererek gençleri Üniversitemizde eğitim görmeye davet ettiklerini söyledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/tzuq
    Önceki İçerikİBUMED Başkanı Öğten ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerik11/09/2022 Tarihli Öğretim Elemanı Alım İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları