Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Kültür Merkezi Pembe Salon’da gerçekleştirilen toplantıya; BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Vekili Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve akademisyenler katıldı.

Akademik Kurul Toplantısı bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili sunumları ile başladı. Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin misyon, vizyon, amaç ve hedefleri, fakültenin fiziki alt yapısı ve bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar, fakültenin bilimsel proje ve çalışmaları ile akademik ve idari personel hakkında bilgiler verdi. Ece’nin ardından Prof. Dr. Mustafa Alişarlı selamlama konuşması yaptı. Toplantıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Alişarlı, Kurul Üyelerinin çalışmalarında kolaylıklar dileyerek sözlerini bitirdi.

Rektör Alişarlı’nın sözlerini bitirmesinin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ardından sona erdi.

Önceki İçerikÜniversitemiz Kütüphanesi Yaz Dönemi Hizmet Saatleri
    Sonraki İçerikBAİBÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Lisansüstü Eğitimde İş Birliği Devam Ediyor