Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2022-2023 Akademik Yılı Güz, Bahar ve Güz+Bahar Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları aşağıda yer almaktadır. Bu kapsamda aşağıda yer alan bilgileri dikkatle okuyunuz.
    • Değerlendirme, 100’lük sistemde Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si alınarak ve nihai olarak Erasmus Puanı elde edilerek yapılmıştır.
    • Elde edilen Erasmus Puanı, Fakülte/MYO/YO/Enstitü içerisinde bölümler de dikkate alınarak en yüksekten en düşüğe doğru yapılmıştır. Yerleştirmede bu husus dikkate alınmıştır.
    • Değerlendirmede bölümler arası çeşitlilik kriteri dikkate alınmıştır.
    • Başvurularda ikili anlaşmalarda yer alan kontenjanlardan en üst seviyede yararlanılmaya çalışılmıştır.
    • Yerleştirilen Üniversitede programına devam etmek istemeyen öğrenciler Koordinatörlüğümüze dilekçe vererek haklarından feragat edebilirler.
    • Sonuçlara ilişkin itiraz etmek ve haklarından vazgeçmek isteyen (feragat) öğrenciler en geç 31.03.2022 tarihi 09:00’a kadar Koordinatörlüğümüze dilekçe vermelidir. Dilekçe, ofisimize şahsen teslim edilmeli veya dilekçe taratılıp erasmus@ibu.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir.
    • Zamanında feragat etmeyen öğrencilerden bundan sonraki Erasmus başvurularında puan kesilecektir.

Erasmus Feragat dilekçe formatına buradan ulaşabilirsiniz.

Not 1: Söz konusu sonuçlar bir ön değerlendirmedir. Kesin kayıt hakkı, karşı kurumların onayından sonra gerçekleşecektir. Bu nedenle ön kabulu gerçekleşen adayların karşı kuruma yerleşmesi kesin değildir.

Not 2: Ön kabulü gerçekleşen adaylar için 4 – 8 Nisan 2022 tarihleri arasında daha sonra belirtilecek kesin bir zamanda Erasmus süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bilgilendirmenin yapılacağı tarih erasmus.ibu.edu.tr adresinde duyurularda belirtilecektir. Ayrıca kısa mesaj ve e-posta da gönderilecektir.

Başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikEn Büyük Gönüllülük Harekatı olan “Görev Bende” Semineri
    Sonraki İçerikBAİBÜ STEM Çocuk Atölyesinde Robotik Kodlama Öğreniyorum