Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığında Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca, Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ali Keleş düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Törene, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel, Prof. Dr. Ali Keleş Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Sıla Özdemir katıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi dekanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Prof. Dr. Kamil Güler vekaleten yürüttüğü dekanlık görevini Prof. Dr. Ali Keleş’e devretti. Gürel, Keleş’e görevinin başarı ve hayırlar getirmesi dileklerinde bulunarak, çiçek takdim etti. Prof. Dr. Ali Keleş ise Prof. Dr. Kamil Gürel’e bugüne kadar yürüttüğü dekanlık görevi süresince verdiği emekler ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaketi verdi, akademik ve idari görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Alişarlı Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Prof. Dr. Ali Keleş’e başarılar dileyerek; “Dekanlık göreviniz hem üniversitemiz hem de sizin için hayırlı olsun, başarılar getirsin” diyerek tebrik etti. Rektör Alişarlı, Prof. Dr. Kamil Gürel’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Ali Keleş’in Özgeçmişi

Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2001 yılında mezun olarak aynı fakültenin Endodonti Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamlamıştır. 2010 yılında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yardımcı doçent olarak öğretim üyesi olmuş ve 2014 yılında doçent ünvanını almıştır. 2015 yılının ilk aylarında doçent olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesinde göreve başlamış ve aynı üniversitede profesör olarak görev yapmaktadır. 2016 yılında Kaliforniya’da Loma Linda Üniversitesi’nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bulunmuştur. Biyouyumluluk, dental anomaliler ve retreatment gibi konulara ilgi duysa da son yıllarda mikro bilgisayarlı tomografi sistemini temel alan araştırmalara yoğunlaşmıştır. Türk Endodonti Derneği yönetim kurulu üyesidir ve derneğin resmi dergisi olan Turkish Endodontic Journal’ın  editörlüğünü yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki İçerik2021 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Sonuçları
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı TÜRKŞEKER’i Ziyaret Etti