Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Gerede Meslek Yüksekokulu’na Destek

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Deri Teknolojisi Programı atölyelerinde kullanılmak üzere teslim edilen, özel nitelikli deri test cihazları yerinde incelendi.

Deri Teknolojisi Programı atölyelerinde yapılan incelemelere; BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferudun Kaya, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve akademisyenler katıldı.

İlk olarak Gerede Meslek Yüksekokulu saraciye atölyesinde, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teslim edilen cihazların kontrolü yapıldı ve cihazlar hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Son yıllarda artan talep doğrultusunda Deri Teknolojisi Programı atölyelerinde ayrıca deri halıcılığınına dönük teknikler de öğretilerek öğrencilere yeni beceriler kazandırılması yönünde görüş alışverişinde bulunuldu.

İnceleme sonrasında Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından, Bolu il Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve Şube Müdürü Muvafık Kılıç’a, günün anısına, Gerede Meslek Yüksekokulu atölyelerinde üretilen ürünlerden hediyeler takdim edildi.

Önceki İçerik“Turizm Sektöründe Girişimcilik” Çevirimiçi Paneli
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Dr. Öğr. Üyesi Ahmet EMİRMUSTAFAOĞLU’nun Annesinin Vefatı)