BAMER Öğrenci Topluluğu Seben Nevruz Kutlamalarına Katıldı.

Bolu Seben’deki ülkemizin tek Nevruz Tepesinde de kutlama programı düzenlendi. Programa Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ile ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.
    Programda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 1600 rakımlı Nevruz Tepesinde Nevruz ateşi yakıldı. Yumurta tokuşturma gibi geleneksel yarışmaların düzenlendiği, çekilişle hediyelerin verildiği program yerel ezgiler eşliğindeki danslarla sona erdi. Programa katılan BAMER Öğrenci Topluluğu geleneksel Türk kültürü içinde yer alan Seben Nevruz Kutlamalarında unutulmaz anlar yaşadı.

Önceki İçerikAİBÜ’de Nevruz Programı Düzenlendi
    Sonraki İçerikAİBÜ’de Uzman İnşaat Şirketlerinden Çatı Sistemleri Eğitimi