BAİBÜ KARMER “Girişimcilik Okulu” Eğitimleri Başlıyor

• 13.02.2023 – 15.03.2023 / 42 SAAT
    • HAFTANIN ÜÇ (3) GÜNÜ / SAAT: 18:00-21:00

Katılımcı bireylerin girişimcilik ile ilgili bilgi beceri ve değer yapılarını geliştirmek, hayata geçirmek istedikleri iş fikirlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayan girişim iklimi yaratmak ve bireylere etkili bir şekilde rehberlik etmektir.  Girişimcilik okulu bireylerin etkili bir şekilde karar verme, pazar olanaklarını fark edip ihtiyaçları analiz etme ve kendi iş fikirlerini doğru yerde ve doğru zamanda kurmalarına imkan sağlayan okuryazarlık becerilerinin aktarılmasını hedeflemektedir.

Girişimcilik eğitiminin temel hedeflerinden biri girişimci birey ve kurumlara pazar alanında var olan tehdit ve fırsatları okuyabilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Sürekli değişen hayat koşulları içinde yeni iiş olanakları ve imkanlarını keşfetmek ve bu imkanları geliştirmenin yeni yollarını araştırıp inşa etmek girişimcilik eğitimlerinin temel becerileri arasında yer almaktadır. Bu bağlamda girişimci bireylerin bilinç düzeyinin arttırılması eğitimin en temel amaçlarından birini oluşturmaktadır

Çevrimiçi Eğitim Programı:150 TL

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama Ve Mezun İzleme Uygulama Ve Araştırma Merkezi Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ydy2
    Önceki İçerikBAİBÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Müzikli Öyküler Etkinliği
    Sonraki İçerik10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun!