BAİBÜ ile Türkiye İş Bankası A.Ş. Arasında Ek Promosyon Sözleşmesi İmzalandı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ve Türkiye İş Bankası A.Ş. Bolu Şubesi arasında, 27.03.2021 tarihinden 26.03.2024 tarihine kadar geçerli olan Maaş Ödeme Protokolü’ne ek Promosyon Sözleşmesi imzalandı.

Maaş Promosyon Sözleşmesi, Rektörlük makamında düzenlenen toplantı kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve İş Bankası A.Ş. Bolu Şubesi Müdürü Hümeyra Düzgün tarafından 02.11.2022 tarihinde imzalandı.

Bu kapsamda, Üniversitemizde görev yapan toplam 2 bin 785 akademik ve idari personelimize, ek sözleşmenin yürürlüğe gireceği 15.11.2022 tarihi ile en geç 30.11.2022 tarihi arasında defaten 13 bin 500 TL’lik ek promosyon ödemesi yapılacak.

26.03.2024 tarihinde sona erecek Maaş Ödeme Protokolü’ne ek olarak imzalanan ve 15 aylık süre için geçerli olacak sözleşme kapsamında maaş promosyon ücretleri,  Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personelin lehine iyileştirilmiş oldu. Böylelikle ek promosyon ücreti, her bir personelimizin hesabına aylık 900 TL gelir olarak yansımış olacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/rctd
    Önceki İçerikUTİPAT Kariyer Etkinliğine Arçelik Ekibi Konuk Oldu
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Müjgan GÜRLER’in Annesinin Vefatı)