BAİBÜ Erasmus Ofisi, Deneyim Paylaşımında Bulundu

Üniversitemiz Erasmus Ofisi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Türkiye’deki üniversitelerin Erasmus ve Dış İlişkiler birimlerinde görev yapan akademik personeline yönelik olarak Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Erasmus+ 2023 Dönemi Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA171) Bilgilendirme Toplantısı”nda deneyim paylaşımında bulundu.

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin Savaşan’ın açış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Türkiye Ulusal Ajansı KA171 Koordinatörü Dr. Selen Tokgöz ve KA171 uzmanları, Uluslararası Kredi Hareketliliği’ne ilişkin genel bilgilendirmede bulundu.

100’den fazla kurumdan temsilcilerin katılım gösterdiği toplantı kapsamında, Üniversitemiz Erasmus+ KA171 Koordinatörü Öğr. Gör. Özlem Yelda Dilmen ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, sunumlarında konuyla ilgili tecrübelerini paylaştı. Öğr. Gör. Özlem Yelda Dilmen, Üniversitemizde 2018 yılından bu yana yürütülmekte olan Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA171) kapsamındaki faaliyetleri tanıttıktan sonra, proje başvuru hazırlık ve yazım süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Üniversitemiz Erasmus Ofisi tarafından başvurusu yapılan ve yürütülen projelerin başvuru aşamalarına yönelik olarak BAİBÜ tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Öğr. Gör. Dilmen, proje yazımında BAİBÜ uluslararasılaşma stratejilerinin ve kalite süreçlerinin önemine vurgu yaptı. Özellikle ilk kez başvuru yapmayı planlayan kurumların ilgi gösterdiği toplantıda, başvurularda karşılaşılan zayıf yönlerin tartışıldığı ve önerilerin sunulduğu soru – cevap bölümüyle sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ajb9
    Önceki İçerik24 Kasım Öğretmenler Günü Programı