BAİBÜ, Dörtdivan Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu İçin Senato Kararı Aldı

Üniversitemiz Senatosu, Dörtdivan ilçemize Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu açılması ile ilgili karar alarak Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) gönderdi.

Alınan karara göre Dörtdivan ilçesinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na ait lise, yurt ve spor salonu binaları Üniversitemize devredilerek yükseköğretime kazandırılacak. Senato kararı ile Dörtdivan Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu’nda Hukuk Bölümü altında; Adalet Programı ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı açılması Yükseköğretim Kuruluna arz edildi.

Konuyla ilgili olarak BAİBÜ Rektörlüğünde yapılan toplantıda; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Belediyesi Meclis Üyeleri ve İl Başkanı Suat Güner bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/693n
    Önceki İçerik“Psiko-Sosyal Müdahalenin Bir Parçası Psikolojik İlk Yardım”
    Sonraki İçerikÖğrencilerimiz Dünyanın En İyi Restoranlarında Staja Hakkı Kazandı