BAİBÜ, Dış Paydaşlarıyla İş Birliğini Güçlendiriyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (BAİBÜ), dış paydaşlarıyla sürdürülebilir iş birliği kurmak ve karşılıklı tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla kurduğu BAİBÜ-Paydaş Danışma Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Rektörlük’te düzenlenen toplantıya, Rektör Alişarlı başkanlığında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Özyurt, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır ve Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Öztürk’ün yanı sıra dış paydaşlarımız Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Milli Eğitim İl Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta, OSB Başkanı Mustafa Gülen ve Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Tahir Gayret katıldı.

Üniversite faaliyet alanlarında paydaş değerlendirmelerinin önemine vurgu yapılan toplantıda, BAİBÜ-Paydaş Danışma Kurulu toplantılarının devam edeceği bildirildi. Bu yıl üniversitemizin geçeceği, yükseköğretim kurumlarındaki kalite güvencesi, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve yönetim sistemi süreçlerinin ‘planlama, uygulama, kontrol etme ve önlem alma’ döngüsü kapsamında değerlendirilmesini sağlayan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hakkında paydaş katılımcılara bilgi verilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikMalazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Mesajı
    Sonraki İçerikBAİBÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nden Çocuklara Yönelik Yeni Hizmet