BAİBÜ Destekli “Kariyerine Işık Tut” Projesi, Türkiye 2’ncisi Oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği Bolu Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ödül getirdi. “Kariyerine Işık Tut” projesi, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelindeki imam hatip liseleri arasında düzenlediği İyi Örnekler Proje Yarışması’nda 2’inci oldu.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile imzalanan proje protokolü kapsamında, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından, Fen ve Sosyal Bilimler alanlarında teorik ve uygulamalı çalışmalar yapan Bolu Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin başarılı öğrencilerine, meslek seçimi ve kariyerleri konusunda destek verildi.

10 ve 11’inci sınıflardan mülakatla seçilen başarılı öğrenciler, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde misafir öğrenci olarak, akademisyenlerin rehberliğinde, üniversite öğrencileri ile teorik ve uygulamalı eğitimlere katılma fırsatı yakaladılar.

Üniversitemizde Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen çok sayıda etkinliğe katılarak, meslekleri tanıma, meslek seçimi, kariyer ve benzeri konularda bilgi edindiler. Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile çalışmalar yaptılar. Bilgisayar laboratuvarları ve kütüphaneden faydalandılar.

Önceki İçerikTürk Kızılay’ından BAİBÜ’ye “Kurumsal Kan Bağışçısı” Altın Beratı ve Plaketi
    Sonraki İçerikTaziye Mesajı (Dr. Rumeysa Berin ŞEN)