BAİBÜ Destek Ekibi Deprem Bölgesine Hareket Etti

Bolu Valiliği koordinasyonunda, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizin personelleri ve idarecilerinden oluşan gönüllü yardım ekibi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgede düzenlenen yardım faaliyetlerine destek olmak üzere Hatay’a hareket etti.

Toplam 18 kişiden oluşan BAİBÜ Destek Ekibi, yardım faaliyetlerinde kullanılacak malzemelerle birlikte BAİBÜ Bolu Meslek Yüksekokulu Kampüsünden 08.30’da Üniversitemize ait otobüsle hareket etti. Hareket öncesinde hayatını kaybeden öğrencilerimize, öğrenci yakınlarına, personel yakınlarına ve vatandaşlarımıza dualar edildi.

BAİBÜ Destek Ekibi AFAD Koordinesinde görev yapmak üzere Hatay’da deprem yardımları organizesinde 7 gün boyunca görev alacaklar. Destek ekibi bu süre içinde kendilerine yetecek miktarda iaşe ve çadır, uyku tulumu ve diğer yaşam malzemelerini yanlarında götürdüler. Üniversitemizin destek ekibi görevini tamamlaması ardından diğer ekipler de bölgeye hareket edecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Destek Ekibi 6’şar kişilik 3 gruptan oluşan ekipte şu isimler yer alıyor:

Ekipbaşı: Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Demirel

Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya

Uğur Eser

Müfit Öztürk

Ekipbaşı: Halil İbrahim Küpelioğlu

Mustafa Çalış

Yusuf Ervas

Sercan Sarıoğlu

Serkan Demir