BAİBÜ Birincisi Hazal Rümeysa’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

2021-2022 Akademik Yılı’nda Üniversitemizi lisans düzeyinde birincilikle tamamlayan Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencimiz Hazal Rümeysa Çubuk, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

İzzet Baysal Vakfı’nın üniversite sıralamasında dereceye giren öğrencilerimiz için düzenlediği geleneksel ödül törenine katılan Hazal Rümeysa, ailesiyle birlikte Rektör Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, Hazal Rümeysa’yı tebrik ederek, okuldaki başarılarının kariyer yaşamında da devam etmesini temenni etti. Üniversitemizin kapılarının tüm mezunlarımıza olduğu gibi Hazal Rümeysa’ya da açık olduğunu hatırlatan Rektör Alişarlı, Mezun Bilgi Sistemi’mize kayıt olarak üniversitemizle bağını her zaman diri tutmasını istedi.

Çalışkan, sorumluluk sahibi, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştiren bütün velileri tebrik eden Rektör Alişarlı, Hazal Rümeysa’nın kıymetli ailesine de evlatlarını yetiştirirken verdikleri emek ve gayretlerden dolayı teşekkür etti.

Önceki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunları İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni Düzenlendi
    Sonraki İçerikÜniversitemizde Kontenjanlar %99 ve %100 Oranında Doldu