AİBÜ Rektörlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Coşkun mesajında şu görüşlere yer verdi:

“30 Ağustos; milletimizin her ne şart altında olursa olsun hürriyetinden asla ödün vermeden, ebediyen var olacağını dünyaya kanıtladığı bir dönüm noktası ve destansı bir zaferin tarihidir.

Azim ve kararlılıkla çalışıldığında başarıya ulaşmanın mukadder olduğunu gösteren örneklerle dolu olan şanlı tarihimiz, 30 Ağustos zaferi ile milletimize bu öğüdü tekrar vermiştir.

Üniversite olarak, bu ruhu yaşatmayı ve üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle durmadan çalışmayı, en temel ilke olarak benimsiyor;  91. yıldönümünü kutladığımız şanlı zaferin mimarları olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silâh arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Önceki İçerikEğitim Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavında Birbirleriyle Yarıştılar
    Sonraki İçerikÜniversitemizde Öğrenci Kayıtları Başladı