AİBÜ Öğrencisi Projesiyle KalDer’in Sosyal Medya Ödülünü Aldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Yücel Efe, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması’nda “BGBT-Birleştir Bizi Teknoloji” projesiyle Sosyal Medya Ödülü kazandı. Efe, aynı projeyle Eğitim ve Yaşam Kalitesi kategorisinde ise beşinci oldu.

Kalite konusunda Türkiye’nin öncü sivil toplum kuruluşlarından KalDer tarafından tüm üniversite öğrencilerine açık olarak düzenlenen Üniversiteliler Arası Yaşam Kalitesi Yarışması sonuçlandı. Yarışmada; Büyük Ödül, Sosyal Medya Ödülü ve Proje Özel Ödüllerinin yanı sıra 5 kategoride dereceye girenler açıklandı.

Öğrencimiz Yücel Efe, jüri üyelerinin yanı sıra facebook üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda “BGBT-Birleştir Bizi Teknoloji” projesiyle Sosyal Medya Ödülü’ne layık görüldü.

Bireysel Yaşam Kalitesi, Çevre ve Yaşam Kalitesi, Eğitim ve Yaşam Kalitesi, Engellilerin Yaşam Kalitesi ve Kadınların Yaşam Kalitesi kategorilerinde dereceye girenlere de ödüllerinin verildiği yarışmada Yücel Efe, aynı projeyle Eğitim ve Yaşam Kalitesi kategorisinde ise beşinci oldu.

Önceki İçerikBolu İmam Hatip Okullarından Rektör V. Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret…
    Sonraki İçerikTürkiye Gençlik Vakfı Temsilciliğinden Rektör Mollaibrahimoğlu’na Ziyaret