“Bana Sor” Projesi ile AİBÜ ve Bolu’yu Tanıttılar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri, ‘Bana Sor’ projesi kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılı boyunca İstanbul, Samsun, Sakarya ve Edirne başta olmak üzere pek çok ilden üniversitemizi ziyaret eden bin 286 lise öğrencisine, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Bolu’yu tanıttı.

AİBÜ Öğrenci Konseyi üyeleri ile birlikte fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulları ile kongre ve kültür merkezlerini gezerek konsey üyelerinden bilgi alan öğrenciler, doğayla iç içe olan Gölköy kampüsünü de çok beğendiklerini dile getirdiler. Üniversite tercihlerinde AİBÜ’ye ilk sıralarda yer vereceklerini söyleyen lise öğrencileri, kendilerine AİBÜ’yü daha yakından tanıma fırsatı sağlayan başta Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun olmak üzere Öğrenci Konseyi üyelerine teşekkür ettiler.

Önceki İçerikMezuniyetlerini Kına Gecesiyle Kutladılar
    Sonraki İçerikAİBÜ Öğrencileri İnternet ve Cep Telefonu Bağımlılığına Dikkat Çekiyor