Gıda Sektörü ve Sorunları AİBÜ’de Konuşuldu

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Topluluğu tarafından Kültür Merkezinde ‘Gıda Sektöründeki Problemler ve Çözüm Önerileri’ konulu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü AİBÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Çakır’ın yaptığı panele,Gıda Teknolojisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Halkman ve Gıda Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdüssamet Boyu katıldı. Panelde, gıda sektöründeki bilgi kirliliği ve denetim konuları ele alındı.

    Önceki İçerikBAMER Topluluğun konseri ve Armelit Halk Dansları gösterisi öğrencileri çoşturdu
    Sonraki İçerikBOFEM, Mültecileri Folklorla Hayata Bağladı