BAİBÜ Öğrencilerinden Meslek Liseli Öğrencilere Eğitim Desteği….

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri, örnek bir eğitim projesini hayata geçirdiler. Öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca da desteklenen “Farkına Var” projesi kapsamında düzenledikleri edebiyat, tarih ve yenilikçi fikirler eğitim atölyelerinde, meslek lisesi öğrencilerinin kendi yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oldular.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında, koordinatörlüğünü Uluslararası Damla Gönüllüleri Derneği Bolu İl Temsilcisi ve Damla Öğrenci Topluluğu Kurucu Başkanı Mustafa Gökdoğan ve Damla ekibinin yaptığı “Farkına Var” projesi gerçekleştirildi.

    17 Kasım 2018 tarihinde başlayan ve 15 günde bir Cumartesi günleri gerçekleştirilen toplam 6 haftalık eğitime, İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi ile TOBB Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nden 40 öğrenci katıldı. Öğrencilere, Edebiyat, Tarih ve Yenilikçi Fikir atölyelerinde teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

    Projenin kapanış töreni, İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda yapıldı. Törene üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra meslek liselerinin öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Törende; atölye çalışmalarından örnekler ve şiir dinletileri sunuldu, tiyatro oyunları sahnelendi, mini konserler verildi. Teşekkür ve katılım belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

    Önceki İçerikKuantum Teknolojileri Çalıştayı
    Sonraki İçerikBAİBÜ 2018-2019 Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı