Üniversite Bayanlar Voleybol Turnuvası Sona Erdi

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi fakülte ve yüksekokulları arasında düzenlenen Üniversite içi Salon Bayanlar Voleybol Turnuvası, final maçı düzenlendi.

    BESYO Spor Salonunda BESYO ile Eğitim Fakültesi arasında gerçekleşen final maçı ve kupa törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Ayhan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

    06 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Eğitim Fakültesini 3-0 ’lık skorla yenen BESYO, şampiyon oldu. Eğitim fakültesi İkinci olarak müsabakaları tamamladı.

    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Gerede meslek yüksekokulu arasında oynanan maçı 3-0 iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi alarak bayanlarda üçüncü, Gerede Meslek Yüksekokulu ise bayanlarda dördüncü olmuştur.

    Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, ikinci olan Eğitim Fakültesi takımına Doç. Dr. Ümid Karlı, üçüncü olan iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımına, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Ayhan tarafından kupa ve madalyaları verildi.

     

    Önceki İçerik”İnovasyonda Kadın” Temalı IV. Girişimcilik Kampı Başvuruları
    Sonraki İçerikÇorum Sungurlu Fen Lisesi Öğrencileri Üniversitemizin Konuğu Oldu