Üniversite İçi Salon Futbol Turnuvası’nda Şampiyon BESYO…

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi fakülte ve yüksekokulları arasında düzenlenen Üniversite İçi Salon Futbol Turnuvası, final maçı ve kupa töreniyle sona erdi. BESYO ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında gerçekleşen final maçını, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı da izledi.

    BESYO Spor Salonundaki final maçı ve kupa törenine Rektör Alişarlı’nın yanı sıra BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

    12 Kasım 2018 – 04 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın final maçında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 11-1’lik skorla yenen BESYO, şampiyon oldu. Tıp Fakültesi’ni mağlup eden Bolu Meslek Yüksekokulu ise üçüncü oldu.

    Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, Rektör Alişarlı tarafından takdim edildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımına Doç. Dr. Şaban Karasakal, Bolu Meslek Yüksekokulu takımına ise Doç. Dr. Ümid Karlı tarafından kupa ve madalyaları verildi.

    Haber: BAİBÜ Gazetecilik Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi

    Önceki İçerikProf. Dr. Nihat Hatipoğlu, Üniversitemizin Konuğu Oldu
    Sonraki İçerikErasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı