Rektör Alişarlı’dan Bolu Valisi Ahmet Ümit’e Tebrik Ziyareti…

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, son yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Bolu Valiliği’ne atanan Ahmet Ümit’e makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Him ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Alişarlı Vali Ümit’i kutlayarak, yeni görevinin Bolu’ya ve ülkemize hayırlı olması temenisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi. Vali Ahmet Ümit ise Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Rektör Alişarlı, görüşmede Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve eğitim faaliyetleri hakkında Vali Ahmet Ümit’e bilgi verdi; Vali Ümit ise üniversitenin Bolu ve ülkemiz için önemine vurgu yaptı.

Önceki İçerikTaziye Mesajı
    Sonraki İçerikUludağ Üniversitesi’nden Doç. Dr. İbrahim Gürses, BAİBÜ’de Konferans Verdi