Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Aladağlar’da Buluştu.

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Toplulukları yöneticileri, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Aladağlar gezisinde bir araya geldi.

    Geziye; BAİBÜ Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Osman Çetil, SKS Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, öğrenci topluluklarının danışman öğretim elemanları, Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih Efe ve Metin Sözkesen, Gençlik Merkezi temsilcileri ve öğrenci toplulukları yöneticileri katıldı.

    Aladağlar gezisi, doğa yürüyüşü ile başladı. Yemek için verilen dinlenme arasında öğrencilere hitap eden SKS Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, toplumun geleceğini oluşturacak gençlerin üniversitemizde gerçekleştirdikleri faaliyetleri çok önemsediklerini vurgulayarak, ülkemize değer katacak her türlü faaliyet ve etkinliği desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

    Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Osman Çetil ise, öğrenci topluluklarıyla birlikte bu yıl üniversitemizde çok güzel faaliyet ve etkinlikler gerçekleştireceklerine inandıklarını ifade ederek, “Bu noktada temel taşımız sizlersiniz. Biz, sizler var oldukça varız. Sizlerin sağladığı katkılarla daha da büyüyeceğiz. Bundan sonraki süreçte sizlerin de katkılarıyla daha güzel faaliyetler yapma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz, Şaban Hocamızla bir araya gelip öğrenci topluluklarına kendimizi nasıl tanıtabiliriz, bu kardeşlerimiz kendilerine başka yerlerde çalışma alanı aramasınlar, devlet zaten kendilerine böyle bir imkân sunuyor, bu amaçla sizlerle bir araya gelerek neler yapabiliriz, bunları planlamak istedik.” diye konuştu.

    Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu ise, bu gibi etkinliklerin sağlayacağı en büyük katkının topluluk yöneticilerinin bir araya gelerek çok büyük bir sinerji oluşturması olduğunu vurgulayarak, “Bizler, yarın bir şeyler yapmak istediğimizde bu toplulukları bir araya getirebilecek bir gücü ve bununla beraber bizlere sağlayabileceğiniz desteği görebiliyoruz. Bu noktada katılımlarınız için teşekkür ederiz. Böyle bir etkinliğin bu kadar canlı, bu kadar istekli ve bu kadar güzel bir şekilde sonuçlanması bizleri mutlu etti. Bu, sizlerin katkılarıyla oldu. Tüm faaliyetlerinizde sizlere kapısı her daim açık bir Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ve Genel Sekreterliğimiz olduğunu unutmayın.” dedi.

    Gençlik Merkezi temsilcileri projeleri ve çalışmaları, öğrenci toplulukları ise faaliyetleri ve etkinlikler hakkında bilgi verdiler; yapmayı planladıkları etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Öğrenciler etkinliği organize eden Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına ayrıca teşekkür ettiler.Aladağlar gezisi, eğlenceli aktiviteler ve spor oyunlarının ardından sona erdi.

    Haber ve Fotoğraflar: BAİBÜ Gazetecilik Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi

     

     

     

     

    Önceki İçerikGenç TEMA, Karaçam Fidanlarını Toprakla Buluşturdu
    Sonraki İçerikProf. Dr. Mustafa Alişarlı’dan OMÜ Rektörlüğü’ne Ziyaret