Öğrenci Toplulukları Etkinlik Komisyonu Üyeleri Seçildi

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Etkinlik Komisyonu’na üye seçimi yapıldı.

    İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe salonda, Rektör Yardımcısı ve Komisyon Başkanı Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen seçime, öğrenci topluluklarının başkan ve başkan yardımcıları katıldı.

    İlk olarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, öğrenci topluluklarının görev ve faaliyetleri ile Öğrenci Toplulukları Etkinlik Yönergesi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenci topluluklarının faaliyetlerini çok önemsediklerini vurgulayan Doç. Dr. Karasakal, bu yıl Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yapacakları çalışmalarla, öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerine daha çok destek sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

    Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ise, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişimleri açısından öğrenci topluluklarının faaliyetlerinin önemine işaret ederek, “Sizlerden, üyelerinizin mesleki ve kültürel açılardan gelişimlerini sağlayacak çalışmalar yapmanızı bekliyoruz. Biz de sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.

    Öğrenci Toplulukları Etkinlik Komisyonu’na 3 üye seçimi yapıldı. Aday olan 10 öğrencinin kendilerini tanıtmasının ardından seçime geçildi. Seçim sonuçlarına göre, Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Yardımlaşma ve Araştırma Topluluğu’ndan Hasan Ayaz 21 oyla, Türk Dünyası Topluluğu’ndan Kerim Doğanoğlu 19 oyla, Türk Yurdu Topluluğu’ndan Hakkı Çivlik ise 13 oyla Etkinlik Komisyonu’na üye seçildiler.

    Önceki İçerikDünya Gıda Günü’nde “Gıda 4.0” Paneli…
    Sonraki İçerikYerel Kalkınma Sempozyumu YEKAS’18