BAİBÜ Mengen Kız Öğrenci Yurdunda Barınacak Yedek Öğrenci Listesi

*Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık  programlarında öğrenim görecek olan ve isimleri yurt yedek listesinde bulunan öğrenciler, 27-28 Eylül tarihleri içersinde  Mengen Kız Yurdu  Müdürlüğü’nde kesin kayıtlarını şahsen yaptıracaklardır.

Yedek Listeden Kesin Kayıt Yapacak Öğrenciler:

SIRA NO ADI SOYADI OKUL NO SONUÇ
    1 SEDA KIRLAK 182301129 KAYIT YAPABİLİR
    2 NURAY AKGÜL AYEŞ 181701005 KAYIT YAPABİLİR
    3 GÜLFİDAN KOÇAK 182301131 KAYIT YAPABİLİR
    4 SEMANUR AVCI 172301006 KAYIT YAPABİLİR
    5 ESRA NUR ÇALIŞKAN 182301106 KAYIT YAPABİLİR
    6 KÜBRANUR KAPLAN 182301123 KAYIT YAPABİLİR

*Yurt kayıt işlemleri mesai günlerinde, saat 09:00-16:00 arasında yapılacaktır.
    *BELGELERİ EKSİK OLAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR. ( kesin kayıt için gerekli evraklar 2.sayfada duyurulmuştur)
    *İlan edilen tarihlerde yurtlara kesin kayıt yaptırmayan öğrenciler hak talep edemezler.
    *Kesin kayıtlarda; 618.00 TL DEPOZİTO ÜCRETİ  ile ÜÇ AYLIK YURT ÜCRETİ  peşin olarak tahsil edilir.

Depozito ve Yurt ücretleri yurt kayıt bürosunda yurda giriş tarihi itibariyle hesaplanarak, Ziraat Bankasına yatırılacaktır.

Yurt           Yatak Sayısı        Oda Sayısı           Aylık Ücreti

Mengen           7                           1                        102,00 TL

Mengen           6                           7                        156,00 TL

Mengen           5                           2                        213,00 TL

Mengen           4                           1                        240,00 TL

Mengen           3                           5                        270,00 TL

Mengen           2                           1                        291,00 TL (Doludur)

Mengen           1                           1                        309,00 TL (Doludur)

Depozito Ücreti                                                  618.00 TL

NOT: Yurdumuzda kahvaltı ve yemek hizmetimiz yoktur. Öğle ve akşam yemeği kampüs öğrenci yemekhanesinde ücretli olarak verilmektedir. (Yurdumuzda öğrencilerimizin ortak  kullanımına sunulan bir mutfak bulunmaktadır)

BAİBÜ MENGEN KIZ ÖĞRENCİ YURDUNA KESİN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

1 – Üniversite kimliği veya üniversite “geçici kayıt” belgesi.
    2- Depozito ve 3 aylık yurt ücreti banka dekontu. (Para yatırılmadan önce, toplam net miktar,kesin kayıt esnasında  kayıt memurundan öğrenilecektir).
    3- Herhangi bir Verem Savaş Dispanserinden alınacak göğüs filmi sonucunu gösterir rapor.
    4- Vukuatlı aile nüfus kayıt örneği.(E-Devlet sisteminden alınabilir)
    5- 3 adet fotoğraf.
    6- Ailenin gelir durumunu gösterir belgeler:
    a-Ailesi ücretli çalışıyor ise, işyerinden alınmış onaylı maaş belgesi.
    b-Ailesi gelir vergisine tabi ise vergi levhasının noter tasdikli fotokopisi.
    c-Ailesi emekli ise emekli oldukları sosyal güvenlik kurumundan alınmış maaş miktarını gösterir belge.
    ç-Ailesi muafiyete tabi çiftçi ise muhtarlıktan alınmış onaylı belge, muafiyete tabi olmayan çiftçi ise     Ziraat Odasından alınmış onaylı belge.
    d-Çalışmayan anne/baba için Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK’da kayıtlı olmadığına dair belge.
    e-18 yaşını aşan kardeşlerden çalışmayanlar için Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK’da kayıtlı olmadığına dair belge.
    f-Anne ya da babanın çalışmasını engelleyen sakatlığı varsa, rapora bağlı sakatlık durum belgesi.
    7- Ailenin ikamet ettiği evle ilgili kira kontratı. (kiracı ise)
    8- Öğrenim gören kardeşler için öğrenci olduğuna dair belge.
    9- Anne ya da babası resmi görevde iken sakat kalan, şehit olan ve 2828 sayılı kanunun hükümlerine göre devlet himayesinde yahut koruyucu aile himayesinde olanların resmi belgeleri veya noterden onaylı fotokopileri.

“YURT BAŞVURU FORMUNDA ÖĞRENCİNİN AİLESİ İLE İLGİLİ İŞARETLENEN KISIMLARA AİT BELGELER İSTENECEKTİR.”

“YURTLARA BAŞVURU FORMLARINDA DOĞRU BİLGİ VERMEYENLER YA DA BELGELERİ EKSİK OLANLAR YURTLARA ALINMAZLAR, ALINMIŞ OLSALAR DAHİ ÇIKARILIRLAR.”

YURDA GİRİŞTE İSTENEN ZORUNLU ÖZEL EŞYALAR

*Yatak  alezi  (yatak koruyucu) 90×190 ebatında

Not:Yurtta barınan öğrencilerimize 1 adet yastık, 1 adet nevresim takımı ve 1 adet battaniye verilmektedir.

Mengen Kız Yurdu Kesin Kayıt Duyurusu 2018

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler 2018