“Karanlık Geceden, Aydınlık Sabaha”

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, Kıbrıscık İlçe kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen “Karanlık Geceden, Aydınlık Sabaha” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

    Kıbrıscık Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Kıbrıscık Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, İlçe Müftüsü Sinan Yıldız, daire amirleri ve halk katıldı.

    Şaban Karasakal konuşmasında Bedir’den Çanakkale’ye ve 15 Temmuza kadar verilen mücadelede canlarını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dilekleriyle başladı. “Büyükler gençlerin, gençler büyüklerin, vatanın, bayrağın, ailemizin vb. kıymetini bilmeliyiz” diyen Karasakal, “ 15 Temmuzları bir daha yaşamamak için ülkemiz adına hep ileriye bakalım ama dünümüzü de unutmayalım. Irak ordusunu ABD’ye teslim eden Paralel Subayların Kesnizani Tarikatını unutmayalım. Uyanalım ve gençleri uyandıralım. Enerjimizi çaldırmayalım. Paramızı almalarına müsaade etmeyelim. Daha da önemlisi gençlerimizi kandırıp kullanmalarına izin vermeyelim. Şu ya da bu söylemlerle hain yetiştirilmesine izin vermeyelim. Biz uyanıp uyandırmazsak kandırmaya, kullanmaya, oyalamaya devam edecekler. Çocuklarımızı, öğrencilerimizi uyaralım. Gençlerimize sahip çıkalım. Bizim, bir nesil daha kaybetmeye zamanımız yok” şeklinde konuştu.

    İlçe müftüsü Sinan Yıldız, Doç. Dr. Şaban Karasakal’a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Gazilerin Dilinden 15 Temmuz kitabını hediye etti.

    BAİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Şaban Karasakal, düzenlenen programın ardından Kıbrıscık Kaymakamı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret etti.

    Önceki İçerikTaziye Mesajı
    Sonraki İçerik15 Temmuz ve Milli İradenin Dirilişi Konferansı