Şehit ve Gazi Ailelerimizle İftarda Buluştuk.

Üniversitemizde fakülte dekanları, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitü müdürleri ve sekreterleri, bölüm başkanları, daire başkanları ve şube müdürleri, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın davetiyle gerçekleşen iftar buluşmasına; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Prof. Dr. Erol Ayaz, Genel Sekreter. Doç. Dr. Samettin Gündüz, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri ve Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman, İl Müftüsü Orhan Genç ile il protokol temsilcileri katıldı. Rektör Alişarlı, tüm konuklarıyla yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Önceki İçerikBolu Valiliği Bayramlaşma Programı
    Sonraki İçerikÜniversitemiz, TRT Haber “Gönüllü Elçiler” Programına Konuk Oldu