2018-2019 Erasmus+ Programları Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuruları

    2018-2019 Erasmus+ Programları Personel Ders Verme Hareketliliği Programından yararlanmak isteyen öğretim elemanlarımız için başvurular 30 Mayıs 2018 tarihinde başlayacaktır.

    29 Haziran 2018 tarihi mesai bitiminde son bulacak başvurular, ekteki form doldurularak Rektörlük Erasmus Koordinatörlüğü ofisine şahsen teslim edilerek yapılacaktır. http://erasmus.ibu.edu.tr/ders-verme-hareketliliği linkinden başvuru için aranan ölçütlere ulaşabilirsiniz.

    Ayrıca, www.erasmus.ibu.edu.tr linkinden de anlaşmalı olduğumuz okulların listesini ve kontenjan sayılarını bulabilirsiniz. Kontenjan sayıları Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize aktarılacak olan hibeler belli olduktan sonra netlik kazanacaktır. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacaktır. Seyahat giderlerine de ayrıca destek verilecektir.

    İsteyen öğretim elemanı bu programdan hibesiz olarak da faydalanabilir.

    Başvuruda bulunacak adaylar içinden daha önce Erasmus+ personel ders verme hareketliliğinden hiç yararlanmamış olanlara ve Erasmus+ programına katkısı olanlara öncelik verilecektir.

     

    Personel Ders Verme Hareketliliği Kriterleri

    2018-2019 Erasmus+ Personel Ders Verme H. Başvuru Formu

    Erasmus Koordinatörlüğü

     

    Önceki İçerikBolu MYO’da Yeni Dönem
    Sonraki İçerikVeda Yemeği Daveti