Türkiye İzcilik Federasyonu’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret…

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ve Bolu İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Çetinkaya, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Ayaz ve Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tanrıkulu da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında Hasan Dinçer Subaşı, Rektör Alişarlı’ya, federasyonun yurt içindeki milli bilinç kampları ile yurt dışında gerçekleştirdiği uluslararası faaliyetler hakkında bilgi verdi; Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı flaması ile çini bir tabak hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alişarlı ise konuklarına, üzerinde üniversitemizin logosunun olduğu çini bir tabak takdim etti.

Önceki İçerikÜniversitemizde Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kuruldu
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Batı Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Rektörlerini Ağırladı