Üniversitemizin Bazı Fakülte Dekanlıklarında Görev Değişimi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde bazı fakülte dekanlıklarında görev değişimi gerçekleşti. Bu kapsamda Fen Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devir teslim töreni yapıldı.

Prof. Dr. Hamit Coşkun Fen Edebiyat Fakültesi dekanlığında düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Mustafa Yaman’a, Prof. Dr. Himmet Hülür İletişim Fakültesi dekanlığında düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Muhsin Halis’e, Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlığında düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Mehmet Yavuz’a devretti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığına vekâlet eden Prof. Dr. Şahabettin Güneş ise asaleten atandı.

Devir teslim törenlerine Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, rektör yardımcıları Prof. Dr. Erol Ayaz, Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi ve Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz de katıldı. Rektör Alişarlı görevlerini devreden dekanlara hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken, yeni dekanlara da görevlerinde başarılar diledi.

Önceki İçerikTaziye ve Başsağlığı Mesajı
    Sonraki İçerikÜniversitemizde Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kuruldu