Yeniçağa Yaşar Çelik MYO’da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, 7’nci dönem 114 öğrencimiz mezuniyet belgelerini aldılar.

    2017-2018 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencilerimiz, okul bahçesinde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene; Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Naim Akgül, Yeniçağa Yaşar Çelik MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Çakır, ilçe müdürleri, sanayi yetkilileri, STK temsilcileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. İbrahim Çakır, öğrencilerimizin, merhum İzzet Baysal ve Yaşar Çelik gibi iki değerli insanın isimlerini taşıyan bir üniversite ve meslek yüksekokulundan mezun oldukları için çok şanslı olduklarını ifade ederek, öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

    Bolu Çimento Sanayi A.Ş.’de beton teknolojisi alanında uygulamalı eğitimlerini tamamlayan İnşaat Teknolojisi Programı 1’inci sınıf öğrencilerine sertifikaları verildi.

    Yeniçağa Yaşar Çelik MYO birincisi Elif Bozoğlu ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, İnşaat Teknolojisi, Lojistik ve Dış Ticaret programlarından mezun olan 114 öğrencimize mezuniyet belgeleri, protokol üyeleri ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Tören, öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

    Önceki İçerikAİBÜ Senatosu: “İsrail’in Saldırısı İnsanlık Suçudur ve Sorumlular Yargılanmalıdır”
    Sonraki İçerikİzzet Baysal Gençlik Orkestrası’ndan 19 Mayıs’a Özel Caz Konseri…