İzzet Baysal Gençlik Orkestrası’ndan 19 Mayıs’a Özel Caz Konseri…

    İzzet Baysal Gençlik Orkestrası’nın verdiği caz konseri, Bolulu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ulusal ve uluslararası pek çok festival ve konserde üniversitemizi başarıyla temsil eden İzzet Baysal Gençlik Orkestrası’na genç kuşağın önemli caz solistlerinden Ceren Temel eşlik etti. Şef Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece ve Balıkesir Üniversitesi’nden konuk Şef Doç. Dr. Hasan Hakan Okay’ın yönetimindeki orkestra, dünyaca ünlü caz şarkılarını yorumladı.

    Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Balıkesir Üniversitesi ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası nedeniyle Kongre ve Kültür Merkezi Bordo Salonda caz konseri düzenlendi. Konserin sanat yönetmenliğini, birçok şarkının düzenlemesini de yapan Mustafa Erkan Özdemir gerçekleştirdi.

    Konseri, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Baro Başkanı Ferit Atalay, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Genel Sekreter Doç. Dr. Sameddin Gündüz, öğretim elemanları, öğrenciler ve Bolulular izledi.

    Genç sanatçı Deren Ece’nin de bir caz şarkısı yorumladığı konserin sonunda ayakta alkışlanan sanatçılara, protokol üyeleri tarafından teşekkür plaketi, teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi. Burada söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, büyük zevkle dinlediği bu özel konserden dolayı sanatçıları kutlayarak, kendilerine teşekkür etti.

    Önceki İçerikYeniçağa Yaşar Çelik MYO’da Mezuniyet Töreni Düzenlendi
    Sonraki İçerikErasmus+ Hareketlilik Programları Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı