KD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Mezuniyet ve Ant İçme Töreni Yapıldı

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 18’inci dönem mezuniyet ve ant içme töreni gerçekleştirildi.

    Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, KD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yeşim Bakar, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Yeşim Bakar, bölümün 1996 yılında AİBÜ çatısı altında kurulmuş köklü bir bölüm olduğunu vurgulayarak, “Ben mezun olduğumda Türkiye’de sadece 3 üniversitede fizyoterapist yetiştirilirken şu anda ülkemizde 84 üniversitede Fizyoterapi ve Rehabilitasyon eğitimi verilmektedir. Rahatlıkla söyleyebilirim ki üniversitemiz fizyoterapi eğitiminde çok iyi bir noktadadır. 84 üniversite içinde eğitim kadrosu sadece fizyoterapi hocalarından oluşan 14 üniversite vardır. AİBÜ’de bu 14 üniversiteden biridir. AİBÜ KD Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, hem eğitim kadrosu hem de klinik eğitimi bakımından üniversiteler arasında ilk 10 içinde yer almaktadır.” diye konuştu.

    Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz ise yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek, öğrencilerimize gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Mezuniyet başarısının yarısının ailelere ve hocalarına, diğer yarısının ise öğrencilerimize ait olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ayaz, mezunlarımıza önlerindeki zorlu hayat mücadelesinde yılmadan ve vazgeçmeden kendi yollarında ilerlemelerini tavsiye etti.

    Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimiz Esmanur Kılınç, Hanife Koç ve Elif Coşgun’a teşekkür plaketleri ve mezuniyet belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Fizyoterapist yemini eden öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdiminin ardından tören, kep fırlatılmasıyla sona erdi.

    Önceki İçerikİlahiyat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı
    Sonraki İçerik3. Abant Enfeksiyon Günleri Sempozyumu Üniversitemizde Yapıldı