İngilizce Mütercim Tercümanlık, İlk Mezunlarını Verdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlık Bölümü İngilizce Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalı, ilk mezunlarını vermenin sevincini ve gururunu yaşadı. 33 öğrencimiz mezun oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Birol Yalçın, Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Ak, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, mezun öğrencileri tebrik ederek, gelecek yaşamlarında başarılar diledi; onları yetiştiren fedakâr aileleri ile öğretim elemanlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Ayaz, dereceye giren öğrencilerimiz Ayşenur Yiğit, Seher Göney ve Hicran Hatipoğlu’na mezuniyet belgelerini ve teşekkür plaketlerini takdim etti.

Ardından mezun öğrencilerimiz duygularını dile getiren konuşmalar yaptılar, kendilerini bugünlere getiren ailelerine, öğretim elemanlarına ve üniversitemize teşekkür ettiler. Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri, öğretim elemanları tarafından verildi. Hazırladıkları eğlenceli etkinlikleri ve mini konseri sunan öğrencilerimiz mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Önceki İçerikTaziye ve Başsağlığı Mesajı
    Sonraki İçerikZihin Engelliler Öğretmenliği AD Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusuna Rektör Alişarlı da Katıldı