Köroğlu Yazarlık Mektebi Öğrencileri, Şair ve Yazarlarla Buluştu

    Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü, Köroğlu Yazarlık Mektebi öğrencilerini İstanbul’da şair ve yazarlarla bir araya getirdi.

    AİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz ve Köroğlu Yazarlık Mektebi Koordinatörü Fahri Tuna’nın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette ilk olarak, Üsküdar Abbara kitap kafedeki etkinliğe katılan öğrenciler, daha sonra, Ay Vakti dergisi ile Yedi İklim kütüphanesini ziyaret ettiler. Burada yaptıkları çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Şair ve Yazar Şakir Kurtulmuş, Yedi İklim Dergisi’nin Ahmet Murat, İhsan Deniz gibi pek çok şair ve yazar yetiştirdiğini ifade etti. Yedi İklim Dergisi Yazarı Nurettin Durman ise öğrenciler için kitaplarını imzaladı.

    İstanbul programı kapsamında “Yaz’istan’bul” Genç Yazarlar Atölyesi’nde Yazar Güray Süngü’nün medeniyet söyleşisine katılan öğrenciler, Türk Edebiyat Vakfı ve Dergisi’nde “Tek Kişilik Çoğunluk” seminerine de iştirak ettiler. Program kapsamında Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ağırlanan öğrenciler, son olarak, Sultan Abdülhamit Han’ın türbesini ziyaret ettiler.

    Haber-Fotoğraflar: Gazetecilik Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Sevgi Pilgi

    Önceki İçerikİzzet Baysal Gençlik Orkestrası’nın Verdiği Caz Konserine Büyük İlgi
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, “Uluslararası Öğrenci Buluşması” Etkinliğine Katıldı