İskilipli Alimler Sempozyumu…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Bolu Belediyesi ve Bolu ÇOR-DER iş birliğiyle üniversitemizde İskilipli Alimler Sempozyumu düzenlendi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi salonda düzenlenen sempozyuma, Rektör Vekili Prof. Dr. Vahdettin Çiftçi, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Bolu ÇOR-DER Başkanı Fikret Kısar, il müdürleri, dekanlar, enstitü ve yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sempozyuma bildirileri ile katılan akademisyenler, Ali Kuşçu, Ebu Suud Efendi, Akşemseddin, İskilipli Atıf Hoca gibi tarih ve kültürümüzde bir ilim merkezi konumunda olan İskilip’te izleri bulunan ilim adamları hakkında önemli bilgileri katılımcılarla paylaştılar.

Önceki İçerikÜniversitelerarası Hokey Türkiye Şampiyonası Fikstürü
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Ar-Ge Vakfı’nın Genel Kurul Toplantısı Yapıldı