14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Alişarlı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Dünya’nın en kadim mesleklerinden birini ifa etmekte olan hekimlerimiz; günümüzde modern tıbbın tüm imkanlarını kullanarak yarınlara umutla bakabilen sağlıklı toplumların oluşumuna büyük katkılar sağlamaktadır.

Toplum olarak; hekim ve sağlık çalışanlarına her şeyin başı olan sağlık ve canlarımızı emanet edecek kadar güvenmekte hekimler de bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmekte ve bu yönüyle tıp mesleği  topluma yön vermektedir.

Sosyal Devlet anlayışının getirdiği en önemli unsurlardan biri olan sağlık hizmetlerini her yerde ve her koşulda fedakarca yerine getiren hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve öğrencilerimize, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Önceki İçerikBanka Maaş Promosyon İhalesi Duyurusu
    Sonraki İçerik9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı