Köroğlu Yazarlık Mektebi, Ziraat Bankası’nın Katkılarıyla Sürecek

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin Sanat ve Edebiyat alanındaki yeteneklerini keşfetmek amacıyla AİBÜ Rektörlüğü tarafından başlatılan Köroğlu Yazarlık Mektebi, Ziraat Bankası’nın katkılarıyla sürecek.

AİBÜ Rektörlüğü ile Ziraat Bankası Bolu Şube Müdürlüğü arasında Köroğlu Yazarlık Mektebi Projesine ilişkin sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, üniversite öğrencilerinin sanat ve edebiyat alanında gelişmelerine katkı sağlayacak projeye verdikleri destek için, Bolu Girişimci Dinamik Şube Müdürü Sinan Savaş şahsında Ziraat Bankasına teşekkür etti.

Önceki İçerikÖzel Öğretim, Cihannüma Dernekleri ile Çözüm Eğitim Kurumları’ndan Ziyaret
    Sonraki İçerikUlusal Güvenli Okullar, Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu Protokol İmza Töreni Yapıldı