Ulusal Güvenli Okullar, Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu Protokol İmza Töreni Yapıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Bolu Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, 3 ve 4 Mayıs 2018 tarihlerinde, 1. Ulusal Güvenli Okullar, Çalışan Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu düzenlenecek.

Sempozyum resmi metni, Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz tarafından imzalandı.

Törene ayrıca, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Öğrencilerde ve toplumda iş sağlığı ve güvenliği bilincini oluşturmak amacıyla gerçekleştirilecek sempozyumun ana temasını “Halk sağlığı bakışıyla güvenli okullar, çalışan sağlığı ve iş güvenliği oluşturuyor.

Önceki İçerikKöroğlu Yazarlık Mektebi, Ziraat Bankası’nın Katkılarıyla Sürecek
    Sonraki İçerikUygulamalı Spektroskopi Eğitimi