Üniversitemiz ve PTT Arasında İmzalanan İndirimli Kargo Sözleşmesi Hakkında Duyuru

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü ve PTT Bolu Başmüdürlüğü arasında 25.12.2017 tarihinde APS Kurye, Kargo Kabul ve Taşıma Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme, kurye ve kargo gönderilerini PTT aracılığıyla gönderen Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile tüm öğrencilerimize yüzde 40 indirimden faydalanma imkanı sunmaktadır.

Sözleşme kapsamında Üniversitemiz personeli ve öğrencileri, kendileri için tanımlanan müşteri numarası ile (Müşteri No: 902789676) Bolu ve ilçelerindeki PTT şubelerinden gönderilmek kaydıyla, bireysel kargo gönderilerini, personel ve öğrenci kimlik kartlarını göstermek suretiyle indirimden faydalanabilecektir.

Siz kıymetli personelimiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

AİBÜ Rektörlüğü

APS KURYE, POSTA KARGOSU VE KARGO GÖNDERİLERİ TAŞIMA VE TESLİM SÖZLEŞMESİ